Pariul zilei – 08.07.2016

Bilet realizat de Pariuri in 8 July, 2016. Postat in Pariul Zilei

PSV vs QPR (08.07.2016) – ora 17:30
pariul zilei2Cota pariului zilei de astazi, 8 Iulie 2016, vine de la un meci amical foarte interesant ce va incepe la ora 17:30, fiind de 1.58. Cele doua protagoniste sunt PSV Eindhonve, campioana Olandei, si QPR, locul 12 din Anglia Championship in sezonul trecut.
PSV
QPR
Asa cum era de asteptat, PSV Eindhoven are prima sansa in aceasta intalnire, chiar daca nu va fi tocmai in efectiv complet. Campioana Olandei si-a inceput deja pregatirea, primul amical al verii avand loc acum sase zile. PSV a trecut atunci de Dongen, scor 3-1 fara prea mari emotii, conducand inca din prima repriza pe tabela de marcaj. Avem o cota atractiva pentru 1 solist, de 1.58, cota in continuare scadere.QPR n-a avut un sezon de exceptie in stagiunea trecuta, terminand doar pe locul 12 in Championship, asa cum spuneam. In noul sezon va tinti probabil promovarea, sau cel putin intrarea in play-off. Londonezii si-au inceput si ei pregatirea de vara, trecand cu 3-2 de Aldershot, o formatie ce evolueaza in ligile inferioare ale fotbalului englez.
Pariuri – PSV vs QPR
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.58

  • Desi le vor lipsi cativa jucatori de baza, ne asteptam totusi ca olandezii sa isi confirme superioritatea si sa se impuna in fata unei echipe modeste din liga a doua engleza.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!