Meciul zilei – 08.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

Ecuador vs Columbia (08.10.2014) – ora 19:00
meciul zilei2Ecuador si Columbia vor fi adversare in aceasta seara de la ora 19:00 in singurul amical atractiv al zilei, partida anuntandu-se foarte stransa si echilibrata, orice fiind posibil.
In ultimii patru ani am avut parte de patru dueluri directe intre cele doua nationale. Ecuador a bifat o singura victorie acasa, in timp ce Columbia s-a impus in toate celelalte trei jocuri, acasa de asemenea.
Ecuador Columbia
Ecuador a sustinut doua meciuri amicale dupa aventura de la Cupa Mondiala, aventura incheiata dupa faza grupelor. Acestia au trecut cu 4-0 de Bolivia in deplasare, ca mai apoi sa piarda in Brazilia, scor 0-1 tot intr-un meci de pregatire. In ultimii trei ani de zile Ecuadorul a pierdut o singura partida pe teren propriu, scor 0-2 in urma cu un an si doua luni contra Spaniei, campioana mondiala la acea vreme. Columbia pe de alta parte a facut o impresie frumoasa la Cupa Mondiala din Brazilia, ajungand pana in faza sferturilor de finala. De atunci, columbienii au mai disputat un singur meci amical, pierdut in fata Braziliei, scor 0-1, nereusind sa isi ia revansa dupa eliminarea de la turneul final. Echipa nu a excelat prea mult in ultimii ani cand vine vorba de deplasari.
Pariuri Ecuador vs Columbia
Info pariuri sportive: X2

  • La ora actuala meciul nu a fost introdus in ofertele agentiilor de pariuri online, insa noi recomandam un pariu cu sansa dubla, asteptandu-ne ca pana la ora meciului sa apara acest joc si la pariuri. Mizam pe superioritatea Columbiei, astfel ca ne asteptam ca Falcao, Rodriguez si ai lor sa nu piarda acest duel.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , ,