Pariul zilei – 09.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 8 October, 2014. Postat in Pariul Zilei

Belarus vs Ucraina (09.10.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de joi, 9 Octombrie, vine din preliminariile Campionatului European de fotbal, atunci cand Belarus si Ucraina vor fi puse fata in fata in cea de-a doua etapa a calificarilor. Cotele anunta un meci echilibrat si strans, insa ne asteptam ca balanta sa fie inclinata in favoarea oaspetilor. Cota aleasa este una atractiva, de 2.25 in acest moment la Sportingbet.
Belarus Ucraina
Belarus a inceput foarte slaba aceasta campanie, tinand cont de numele adversarei din prima etapa, si anume Luxemburg, reusind sa se intoarca cu un singur punct acasa. Echipa se afla pe locul trei in Grupa C, loc pentru care probabil se va lupta cu Slovacia si Macedonia in aceasta campanie daca ne luam dupa situatia grupei la prima vedere. La pariuri bielorusii sunt usor outsideri in acest moment. De partea cealalta a baricadei se afla Ucraina, echipa care de asemenea a inceput modest aceasta campanie,pierzand primul joc pe teren propriu in fata Slovaciei, scor 0-1, fiind doar a cincea in acest moment in Grupa C. Cu jucatori precum Yarmolenko si Konoplyanka in echipa, Ucraina are o calitate impresionanta la mijlocul terenului si ne asteptam sa faca diferenta.
Pariuri Belarus vs Ucraina
Info pariuri sportive: 2 solist @ 2.25

  • Desi au inceput slab, ucrainienii au un lot net superior in comparatie cu Belarus, avand majoritatea argumentelor de partea lor. De reamintit faptul ca bielorusii vin dupa un egal cu amatorii din Luxemburg.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , , , ,