Meciul zilei – 08.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 8 November, 2015. Postat in Meciul Zilei

Arsenal vs Tottenham (08.11.2015) – ora 18:00
meciul zilei2Arsenal si Tottenham vor fi puse fata in fata astazi de la ora 18:00 in derby-ul nordului Londrei, meciul fiind una dintre atractiile principale ale zilei. Partida face parte din cea de-a 12-a etapa a campionatul din Anglia, iar gazdele au prima sansa.
ArsenalTottenham
Arsenal este cea mai in forma echipa din Premier League la ora actuala, venind dupa cinci succese consecutive in campionat. Trupa de pe Emirates este pe locul secund la ora actuala, cu 25 de puncte, la fel ca liderul Manchester City, dar cu un golaveraj mai slab, 21-8. Elevii lui Wenger au inregistrat trei victorii, un egal si un esec in cele cinci meciuri jucate pe teren propriu in EPL.Tottenham vine si ea dupa cinci etape la rand fara esec, mai exact cu trei victorii si doua egaluri. Echipa oaspete a pierdut un singur meci in actuala stagiune de EPL, doar Leicester City mai putandu-se lauda cu acest lucru. Spurs este pe locul sase, cu 20 de puncte si are in dreptul ei un golaveraj bun de 19-9. Doar opt puncte din 15 posibile au castigat oaspetii in deplasarile de pana acum.
Pariuri – Arsenal vs Tottenham
Info pariuri sportive  1 solist @ 1.70

  • Arsenal n-a pierdut decat un meci din ultimele 21 acasa in fata lui Tottenham, marea majoritate a jocurilor terminandu-se cu victoria gazdelor, lucru pe care ne asteptam sa-l vedem si azi.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,