Pariul zilei – 08.11.2015

Bilet realizat de Pariuri in 8 November, 2015. Postat in Pariul Zilei

Steaua vs FC Botosani (08.11.2015) – ora 20:30
pariul zilei2Cota pentru pariul zilei de azi (1.50), 8 Noiembrie, nu este cea mai atractiva, insa nici nu trebuie trecuta cu vederea. Steaua va da piept cu FC Botosani de la ora 20:30 in cadrul etapei cu numarul 17 din Liga 1.
Steaua BucurestiFC Botosani
Steaua Bucuresti traverseaza o perioada slaba, venind dupa doua remize si o infrangere in ultimele trei etape de campionat. Echipa este doar pe locul patru in acest moment, cu 27 de puncte si cu un golaveraj de 18-12, la noua lungimi de liderul Astra in acest moment, dar cu un meci in minus jucat. Stelistii pot reveni pe podium, mai exact pe locul trei, insa pentru asta au nevoie de victorie diseara.FC Botosani se afla in cea de-a doua jumatate a clasamentului, iar obiectivul principal pentru formatia gazda este evitarea retrogradarii in acest sezon. Moldovenii se afla pe locul 11, cu 13 puncte si cu un golaveraj de 13-21, unul foarte slab, cu probleme atat in ofensiva, cat si in aparare. FC Botosani n-a castigat nici un meci in deplasare, avand trei remize si cinci esecuri pana acum.
Pariuri Steaua vs FC Botosani
Info pariuri sportive: 1 solist @  1.50

  • Cota nu este cea mai atractiva, dar nici nu putem risca prea mult, tinand cont ca Steaua nu va juca acest meci in Bucuresti, Arena Nationala fiind inchisa momentan. Mergem pe mana campioanei, superioara din punct de vedere valoric fara doar si poate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!