Meciul zilei – 09.01.2019

Bilet realizat de bonus in 9 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Girona – Atletico Madrid

In ultimii ani Atletico Madrid a devenit o formatie tot mai puternica, pe langa rezultatele foarte bune din campionat si din cupele europene trupa pregatita de Diego Simeone isi propune ca in acest sezon sa ajunga si pana in fazele finale ale Cupei Spaniei. Adversara din optimiile de finala este Girona, o formatie care a eliminat runda precedenta pe Alaves si care nu are in acest sezon obiective foarte importante.

Girona se afla doar de 2 ani in prima liga din Spania si pana in prezent nu a realizat alte performante notabile. Mai trebuie sa mai aduagam faptul ca jucatorii gazdelor au deja 4 meciuri consecutive fara victorie si ar fi o mare surpzia daca vor reusi sa se impuna astazi impotriva celei mai organizate defensive din campionatul spaniol. Atletico Madrid nu a mai suferit o infrangere de la sfarsitul lunii octombrie si increderea jucatorilor este foarte ridicata.

De asemenea, faptul ca Atletico Madrid nu disputa in aceasta perioada meciuri in Champions League ii permite antrenorului Diego Simeone sa isi foloseasca cei mai importanti fotbalisti in aceasta confruntare. Speram ca aspectele expuse in acest articol sa fie suficiente pentru a va determina sa mizati pe un succes al madrilenilor, un pronostic care este cotat cu 1.70 si care va creste pentru Atletico sansele de calificare in faza urmatoare a competitiei.