Pariul zilei – 09.01.2019

Bilet realizat de bonus in 9 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Real Madrid – Leganes

Astazi vor avea loc mai multe meciuri din Cupa Spaniei, iar noi ne vom concentra pe duelul dintre Real Madrid si Leganes, o confruntare in care ar trebui sa avem o favorita clara in conditii normale dar acest meci poate aduce o surpriza pariorilor.
Intre cele doua formatii exista o diferenta imensa, daca Real Madrid este unul dintre cele mai titrate cluburi din Europa, cei de la Leganes se afla de putini ani pe prima scena a fotbalului spaniol si pana in prezent aceasta grupare nu a obtinut nici un trofeu.

Faptul ca reusit sa evite retrogradarea doua sezoane consecutiv reprezinta o realizare pentru Leganes, un club cu resurse reduse care in acest moment se afla pe locul 17 in La Liga. Si in acest sezon antrenorul Mauricio Pellegrino are ca obiectiv evitarea retrogradarii, iar in ultimele 8 etape Leganes a suferit o singura infrangere.

Aceste rezultate le poate da sperante jucatorilor oaspetilor care nu au uitat ca in urma cu un an Leganes a reusit o victorie istorica pe Santiago Bernabeu si a produs o eliminare total neasteptata a celor de la Real Madrid din Cupa Spaniei. Casele de pariuri acorda cota 1.30 pentru un succes al galacticilor, dar noi va recomandam sa urmariti acest meci chiar daca nu veti paria deoarece este posibil ca Leganes produca un nou rezultat neasteptat.