Meciul zilei – 09.02.2018

Bilet realizat de Pariuri in 8 February, 2018. Postat in Meciul Zilei

Fiorentina vs Juventus (09.02.2018) – ora 21:45
meciul zilei2Fiorentina si Juventus deschid etapa cu numarul 24 din Serie A, duelul dintre cele doua fiind programat vineri seara de la ora 21:45, ora Romaniei. Este atractia principala a serii, iar cota aleasa de noi este destul de safe la prima vedere.
Fiorentina Juventus
Fiorentina nu a rupt gura targului in stagiunea curenta, ba din contra, chiar a dezamagit. Trupa din Firenze este in a doua jumatate a clasamentului la ora actuala, pe locul 11, cu 31 de puncte si un golaveraj de 33-29. Echipa gazda se descurca bine pe plan ofensiv, insa apararea ramane un punct slab si un mare dezavantaj in acest sezon. Juventus a facut legea in ultimii ani in campionatul Italiei, insa acum pare sa aiba un adversar pe masura in lupta la titlu. Batrana Doamna ocupa locul doi cu 59 de puncte si un golaveraj de 59-15, la un punct in spatele lui Napoli. Juve dispune de cel mai eficient atac din tara si de a doua defensiva totodata.
Pariuri – Fiorentina vs Juventus
Info pariuri sportive 2 DNB @ 1.35

  • Dupa cum spuneam, Juventus este pe val, cu zece victorii in ultimele zece meciuri. Speram sa continue aceasta serie si astazi, insa in cazul in care vom avea parte de un egal, miza pariata va fi rambursata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 250 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!