Pariul zilei – 09.02.2018

Bilet realizat de Pariuri in 8 February, 2018. Postat in Pariul Zilei

Leipzig vs Augsburg (09.02.2018) – ora 21:30
pariul zilei2Leipzig si Augsburg vor fi puse fata in fata in deschiderea etapei cu numarul 22 din campionatul Germaniei, vineri seara cu incepere de la ora 21:30. Am ales o cota de 1.80 pentru pariul zilei de astazi.
Leipzig Augsburg
RB Leipzig nu s-a ridicat chiar la nivelul din stagiunea precedenta, cand a iesit vice-campioana, insa se mentine bine, pe podium. Echipa este a treia in clasament, cu 35 de puncte, la fel ca Bayer Leverkusen (2), iar o victorie aici ar duce-0 pe locul secund, cel putin pana sambata. Leipzig nu a pierdut decat un meci acasa in acest campionat, 2-3 vs Hertha in Decembrie. Augsburg nu a excelat in deplasarile din acest campionat, castigand doar trei din zece, insa per total s-a descurcat laudabil. Echipa se afla pe locul sapte inaintea acestui duel, la doar patru lungimi de Top 4. Atacul a fost punctul forte, cu 32 de reusite in 21 de etape, in timp ce defensiva nu s-a ridicat chiar la acelasi nivel.
Pariuri Leipzig vs Augsburg
Info pariuri sportive: Peste 2,5 goluri @ 1.80

  • Se intalnesc doua echipe ofensive, care au marcat impreuna de 55 de ori in primele 21 de etape. Ne asteptam la un meci deschis, in care ambele sa forteze, asa ca mizam pe cel putin trei reusite.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!