Meciul zilei – 09.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 June, 2016. Postat in Meciul Zilei

Mexic vs Jamaica (10.06.2016) – ora 05:00
meciul zilei2Mexic si Jamaica vor fi adversare la 5 dimineata, asa ca am decis sa incadram si acest meci la ziua de 9 Iunie, pentru a fi timp de pariuri. Partida face parte din runda a doua a fazei grupelor de la Copa America 2016.
Mexic
Jamaica
Selectionata din Mexic este data ca mare favorita la partida aceasta, asa cum era si de asteptat. Chicharito si ai lui au facut un prim pas catre faza eliminatorie, trecand de Uruguay in prima runda, scor 3-1. Echipa conduce ostilitatile in Grupa C, iar o noua victorie aici ar scapa-o de orice emotie in ultima etapa. Neinvinsi in ultimele 20 de meciuri, mexicanii vin si dupa noua victorii consecutive. De cealalta parte, Jamaica se prezinta aici cu zero puncte dupa prima etapa, dat fiind faptul ca a pierdut la limita, 0-1 in fata Venezuelei. Echipa nu prea mai spera la o eventuala calificare, fiind destul de greu sa obtina trei puncte in duelul cu Mexic. Jamaicanii au pierdut ultimele doua meciuri directe, 0-1 si 1-3, in 2013, respectiv 2015.
Pariuri – Mexic vs Jamaica
Info pariuri sportive Mexic -1.0 HA @ 1.45

  • Mexicanii au inceput in forta Copa America, chiar in fata celei mai puternice adversare din grupa. Contra Jamaicai ne asteptam sa nu aiba probleme, iar daca se impun la fix un gol, atunci miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,