Pariul zilei – 09.06.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 June, 2016. Postat in Pariul Zilei

Uruguay vs Venezuela (10.06.2016) – ora 02:30
pariul zilei2Desi meciul se joaca pe 10 Iunie, va fi imediat dupa miezul noptii, asa ca am decis sa-l incadram la pariul zilei de astazi, 9 Iunie. Cota aleasa este una atractiva, de 1.62, iar cele doua protagoniste vor fi Uruguay si Venezuela.
Uruguay Venezuela
Suarez si colegii lui au inceput neconvingator Copa America, pierzand in prima runda din faza grupelor contra Mexicului, scor 1-3. Echipa este ultima clasata in Grupa C, asa ca victoria este singura varianta la noapte. Orice pas gresit ar insemna in mare masura eliminarea de la acest turneu, ceea ce cu siguranta uruguayenii nu isi doresc. Surprinzator sau nu, Venezuela este pe loc de calificare in acest moment, pe locul doi mai exact. Echipa a trecut de Jamaica in prima runda, destul de chinuit, scor 1-0. Un succes le-ar asigura venezuelenilor calificarea in faza eliminatorie, insa cu siguranta acestia n-ar refuza nici un rezultat de egalitate in fata unei echipe mai bine cotate, precum Uruguay.
Pariuri – Uruguay vs Venezuela
Info pariuri sportive 1 solist @ 1.62

  • Uruguay pare sa fie superioara din toate punctele de vedere la ora actuala, insa nu va fi o misiune lejera. Victoria este obligatorie totusi, asa ca mergem pe victoria acesteia la o cota atractiva.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,