Meciul zilei – 09.06.2019

Bilet realizat de bonus in 9 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Portugalia – Olanda

Finala tunerului de Play-off din Nations League este o confruntare asteptata de multi microbisti deoarece in aceasta partida vom vedea doua echipe spectaculoase care promit sa ne ofere un fotbal de cea mai inalta calitate. Olanda este recunoscuta pentru filosofia sa de fotbal total, iar selectionerul Ronald Koeman stie foarte bine cum sa isi motiveze jucatorii pentru a evolua la potentialul maxim in aceasta partida.

In formula de astazi a Olandei vor evolua cativa tineri care reprezinta viitorul Portocalei mecanice, iar printre cei mai recunoscuti ii vom aminti pe Donny van de Beek de la Ajax Amsterdam sau Steven Bergwijn care evolueaza pentru PSV. Si in tabara portughezilor exista cativa tineri promitatori, dar rezultatele lusitanilor depind in continuare de aportul lui Cristiano Ronaldo, capitanul de 34 de ani fiind eroul meciului cu Elvetia in care a reusit sa marcheze de 3 ori.

Mai trebuie sa adaugam faptul ca ultima infrangere suferita de portughezi a fost in optimiile Campionatului Mondial din Rusia, atunci cand Uruguay reusea sa se impuna cu scorul de 2-1. In cea mai recenta confruntare directa Olanda s-a impus cu scorul de 3-0 in fata Portugaliei, insa daca mai tinem cont de faptul ca lusitanii beneficiaza de avantajul terenului propriu atunci cea mai indicata alegere, pentru o cota de 2.40, este un succes obtinut de Cristiano Ronaldo si colegii sai.