Pariul zilei – 09.06.2019

Bilet realizat de bonus in 9 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Elvetia – Anglia

Pentru pariori ziua de astazi ofera mai multe meciuri internationale, iar unul dintre cele mai promitatoare este cel dintre Elvetia si Anglia, doua selectionate care au fost invinse in semifinalele Play-off-ului Nations League si se vor intalni in aceasta seara de la ora 16:00. Intre cele doua adversare exista o diferenta imensa care s-a vazut si in partidele din semifinale, daca Elvetia a pierdut clar impotriva Portugaliei, Anglia a avut un duel foarte strans cu Olanda, fiind nevoie de prelungiri pentru a se stabili echipa calificata in finala.

Chiar daca englezii au pierdut oportunitatea de a evolua in ultimul act al turneului nu trebuie sa omitem faptul ca Anglia are jucatori foarte valorosi care pot face diferenta in aceasta confruntare. Probabil ca cel mai important membru al echipei este Harry Kane, dar pe langa aceste mai pot evolua Jadon Sancho si Jesse Lingard, alti doi fotbalisti care pot aduce victoria pentru echipa Albionului.

Selectionerul nationalei engleze a anuntat deja ca este incerta conditia lui Marcus Rashford si Marcus Rashford, insa lotul convocat are suficienta experienta pentru a suplini absenta celor doi. Ar mai trebui sa amintim ca Elvetia nu a mai invins Anglia din 1981, iar pentru un succes al englezilor casele de pariuri acorda cota 2.10, un pronostic foarte avantajos daca tinem cont de calitate si profesionalismul fotbalistilor Angliei.