Meciul zilei – 09.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 September, 2016. Postat in Meciul Zilei

Gaz Metan vs Pandurii  (09.09.2016) – ora 20:30
meciul zilei2Gaz Metan Medias si Pandurii Tg. Jiu se intalnesc diseara de la ora 20:30 in primul meci programat in cadrul etapei cu numarul sapte din Liga 1. Se anunta un meci interesant, ambele tabere fiind in cautarea victoriei.
Gaz MetanPandurii
Mediesenii au revenit vara aceasta in Liga 1 si n-au inceput tocmai rau, adunand opt puncte in sase etape. Echipa gazda se afla pe locul opt, in scadere de forma, asta dupa un inceput bun de stagiune, mai ales din punct de vedere ofensiv. Gazul a pierdut drumul catre gol, marcand o singura data in ultimele trei runde.Pandurii Tg. Jiu se afla pe loc de play-off momentan, pe locul sase, cu noua puncte si un golaveraj de 6-4. Oltenii au pierdut un singur meci pana acum, cel din etapa trecuta, scor 0-1 in fata vice-campioanei, Steaua. Gorjenii tintesc victoria aici, fiind usor favoriti la pariuri, cu o cota de 2.50 pentru o victorie.
Pariuri –  Gaz Metan vs Pandurii  
Info pariuri sportive Peste 1,5 goluri @ 1.40

  • Avem o cota destul de interesanta pentru minimum doua reusite in meci, avand in vedere ca echipa gazda este destul de ofensiva, iar Pandurii Tg. Jiu dispune de asemenea de un atac redutabil.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,