Pariul zilei – 09.09.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 September, 2016. Postat in Pariul Zilei

Schalke vs Bayern (09.09.2016) – ora 21:45
pariul zilei2Schalke si Bayern Munchen vor fi adversare diseara de la ora 21:45 in deschiderea celei de-a doua etape din Bundesliga. De aici am ales si noi pariul zilei, cota de 1.83 fiind destul de atractiva si nu trebuie trecuta cu vederea.
Schalke
Bayern
Schalke a inceput noua stagiune cu un pas gresit, pierzand in deplasarea de la Frankfurt, 0-1 in fata lui Eintracht. Echipa gazda este prima de deasupra zonei de retrogradare in momentul de fata, insa nu se pune problema de asa ceva, asteptandu-ne ca Schalke sa lupte din nou pentru un loc in Top 6, daca nu chiar in Top 4.Bayern Munchen a inceput ca din tun campionatul, castigand cu 6-0 in fata lui Werder Bremen, pe propria arena. Ancelotti este hotarat sa castige trofee la Munchen, iar titlul pare cea mai simpla misiune, desi Dortmund este asteptata sa puna si ea ceva probleme in aceasta campanie.
Pariuri – Schalke vs Bayern
Info pariuri sportive Bayern -1.5 HA @ 1.83

  • Mizam pe o victorie la cel putin doua goluri diferenta din partea echipei oaspete, cota de 1.83 fiind una foarte atractiva in acest moment, avand in vedere diferentele dintre cele doua tabere.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,