Meciul zilei – 10.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 January, 2016. Postat in Meciul Zilei

Celta Vigo vs Atletico Madrid (10.01.2015) – ora 21:30
meciul zilei2Una dintre atractiile principale de duminica aceasta vine din Spania Primera Division. Mai exact, Celta Vigo si Atletico Madrid se vor intalni de la ora 21:30, ora Romaniei, in cea de-a 19-a etapa a stagiunii curente, anuntandu-se un duel pe cinste.
Celta VigoAtletico Madrid
Celta Vigo s-a descurcat admirabil in turul acestui campionat, dovada ca dupa 18 etape scurse echipa se afla pe locul cinci. Gazdele au 31 de puncte si un golaveraj pozitiv de 28-25, putand sa viseze acum la o eventuala participare in Europa League sezonul urmator. Totusi pe teren propriu gazdele n-au rupt gura targului, castigand doar 14 puncte din cele 27 posibile.Pe de alta parte, Atletico Madrid se lupta la titlu din cate putem observa, echipa tinandu-se bine pe podiumul clasamentului. Fosta campioana a Spaniei este pe locul doi momentan, cu 41 de puncte, la un punct in spatele liderului Barcelona si la unul deasupra lui Real Madrid, echipa care a jucat deja in aceasta etapa. Oaspetii au primit doar opt goluri pana acum, avand de departe cea mai solida defensiva din Spania.
Pariuri – Celta Vigo vs Atletico Madrid 
Info pariuri sportive  Under 2,5 goals @ 1.50

  • Mergem pe un meci destul de strans si echilibrat, fara prea multe goluri, tinand cont ca Atletico are cea mai buna aparare din Spania, iar Celta Vigo sta destul de bine din acest punct de vedere.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,