Pariul zilei – 10.01.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 January, 2016. Postat in Pariul Zilei

Sampdoria vs Juventus (10.01.2016) – ora 21:30
pariul zilei2Pariul zilei de azi, 10 Ianuarie 2016 vine din Italia Serie A, acolo unde Sampdoria si Juventus vor fi puse fata in fata de la ora 21:45, ora Romaniei. Cota este una acceptabila, 1.50, ceva mai mica decat in mod normal.
SampdoriaJuventus
Sampdoria se prezinta la acest meci dupa doua victorii la rand in campionat, fiind in revenire de forma. In orice caz, echipa n-a impresionat in primele 18 runde, fiind in cea de-a doua jumatate a clasamentului in acest moment. Mai exact, gazdele sunt pe locul 13 cu 23 de puncte, insa cu o victorie diseara pot termina turul in primele zece locuri, dar nu va fi tocmai usor.Pe de alta parte, Juventus Torino este cea mai in forma echipa a momentului in Italia. Campioana en-titre a inceput greoi campionatul curent, insa echipa vine dupa o serie impresionanta de victorii. Batrana Doamna este a patra in acest moment, cu 36 de puncte, la doar trei lungimi de liderul Inter si cu siguranta Juve tinteste titlul pentru a 5-a oara la rand.
Pariuri Sampdoria vs Juventus
Info pariuri sportive: 2 @ 1.50

  • Am decis sa nu riscam prea mult astazi cu pariul zilei, asa ca mergem pe un pariu simplu, victorie pentru Juventus, echipa aflata in continua crestere de forma in ultima perioada.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,