Meciul zilei – 10.01.2019

Bilet realizat de bonus in 10 January, 2019. Postat in Meciul Zilei

Athletic Bilbao – Sevilla

Estadio San Mames este locul de desfasurare a celei mai interesante confruntari de astazi, un duel din optimile de finala ale Cupe Spaniei in care Athletic Bilbao va primi vizita celor de la FC Sevilla. Cele doua formatii sunt neinvise in ultimele 5 partide si isi doresc sa ajunga pana in finala Cupei pentru a participa in competitiile europene sezonul urmator. Sevilla are in acest moment mai multe sanse deoarece in campionat se claseaza pe pozitia a treia si daca continua seria rezultatelor foarte bune poate spera chiar la o calificare in UEFA Champions League.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre Athletic Bilbao, o grupare care se afla de 80 de ani in prima liga spaniola, dar acum au ajuns foarte aproape de zona retrogradarii. Clubul din Bilbao trece acum printr-o perioada buna, dupa numirea lui Gaizka Garitano in functia de manager jocul echipei s-a imbunatatit si formatia bascilor nu a mai suferit nici o infrangere de la inceputul lunii decembrie.

Va amintim ca aceasta este prima mansa a optimiilor de finala, iar peste o saptamana cele doua formatii se vor intalni in meciul retur de la Sevilla. In aceste conditii ne asteptam la un meci foarte echilibrat in care cea mai inspirata alegere pentru pariori poate fi optiunea sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.70 de majoritatea agentiilor din tara.