Pariul zilei – 10.01.2019

Bilet realizat de bonus in 10 January, 2019. Postat in Pariul Zilei

Portimonense – Braga

In aceasta editie a campionatului Portugaliei Braga se afla printre favoritele la castigarea titlului de campioana, iar in deplasarea de astazi de la Portimonense trupa antrenata de Abel Ferreira este obligata sa castige pentru a se mentine pe pozitia secunda a clasamentului.

Adversara de astazi a celor de la Braga are rezultate foarte bune pe teren propriu, pana in prezent Portimonense a suferit o singura infrangere in fata propriilor fani, dar trebuie sa evidentiem faptul ca si Braga este o echipa redutabila in deplasare. Ultimele esecuri suferite de Braga au fost provocate de FC Porto si Benfica Lisabona, doua echipe net superioare din punct de vedere valoric. Cu exceptia celor doua esecuri in precedentele 10 partide oaspetii de astazi au obtinut doar victorii, iar moralul fotbalistilor este foarte ridicat.

Un alt avantaj al oaspetilor este faptul ca in aceasta perioada nu sunt programate meciuri din competitiile europene, deci antrenorul Abel Ferrreira are la dispozitie cei mai importanti fotbalisti din lot. Golgheterul echipei este Dyego Sousa care a marcat deja 11 goluri, dar pe langa acesta se remarca Ricardo Horta, Marcelo Goiano si Wilson Eduardo. Avand in vedere toate aceste aspecte va propunem sa mizati pe un succes obtinut de Braga, un rezultat cotat cu 1.90 care ii vor mentine pe oaspetii de astazi aproape de prima pozitie din campionatul Portugaliei.