Meciul zilei – 10.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 May, 2016. Postat in Meciul Zilei

West Ham vs Manchester UnitedΒ (10.05.2016) – ora 21:45
meciul zilei2West Ham United si Manchester United vor fi adversare astazi de la ora 21:45 in cel mai interesant duel al zilei de astazi. Partida reprezinta o restanta din etapa 35, anuntandu-se foarte interesanta si echilibrata, asa cum o arata si cotele.
West Ham Manchester United
West Ham are nevoie de victorie cu orice pret pentru a reveni pe locul sase, loc care duce in Europa League. Ciocanarii sunt pe sapte momentan, cu 59 de puncte si un golaveraj de 61-47, atacul fiind la inaltime in aceasta campanie. West Ham a pierdut doar trei meciuri acasa din cele 18 jucate in Premier League. Manchester United este una dintre cele mai in forma echipe la ora actuala, cu trei victorii si un egal in ultimele patru runde. Depinde doar de ei acum sa intre in Top 4, avand nevoie de victorie aici si in ultima etapa. Oaspetii sunt pe cinci cu 63 de puncte si un golaveraj de 44-31, laudandu-se cu a doua defensiva dupa Tottenham (30).
Pariuri – West Ham vs Manchester United
Info pariuri sportive 1XΒ @ 1.62

  • West Ham are avantajul terenului propriu, plus ca s-a prezentat admirabil in aceasta campanie, mai ales in fata echipelor mari din campionatul intern.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,