Pariul zilei – 10.05.2016

Bilet realizat de Pariuri in 10 May, 2016. Postat in Pariul Zilei

Dinamo Zagreb vs Belupo (10.05.2016) – ora 19:00
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 10 Mai 2016, vine de la finala Cupei Croatiei, acolo unde Dinamo Zagreb si Belupo vor fi adversare incepand cu ora 19:00. Cota aleasa de noi este de 1.86, destul de atractiva si interesanta.
Dinamo Zagreb Belupo
Dinamo Zagreb se prezinta dupa o serie impresionanta de rezultate, cu sapte victorii si o remiza in ultimele opt partide. Plus de asta, campioana Croatiei n-a primit nici un gol in aceste opt meciuri, avand ca obiectiv realizarea eventulu. De asemenea, Dinamo Zagreb a castigat ultimele patru confruntari directe cu Belupo. Belupo vine dupa esecul cu Dinamo Zagreb din campionatul intern, scor 0-3, pornind clar cu sansa  a doua si in finala cupei. Esecul acela a intrerupt o serie de patru meciuri la rand fara esec pentru Belupo, perioada in care a primit un singur gol. Ultimul succes al lui Belupo cu Dinamo Zagreb a avut loc in 2008.
Pariuri Dinamo Zagreb vs Belupo
Info pariuri sportive: Dinamo Zagreb -1.5 HA @ 1.86

  • Ne asteptam ca Dinamo Zagreb sa nu aiba emotii in finala Cupei, fiind net superioara la orice capitol in acest moment. Mergem pe o victorie la minimum doua goluri difernta.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,