Meciul zilei – 10.05.2019

Bilet realizat de bonus in 10 May, 2019. Postat in Meciul Zilei

FC Botosani – FC Voluntari

Dupa 8 etape disputate din Grupa de retrogradare FC Botosani si FC Voluntari se afla deaspura liniei de retrogradare, iar astazi incepand cu ora 18:00 cele doua formatii se vor intalni intr-o partida cu o miza extrem de importanta. Chiar daca inaintea acestei etape ambele echipe au un mic avantaj fata de formatiile aflate in zona periculoasa a clasamentului, partida de astazi o poate ajuta pe una dintre formatii sa se indeparteze de ultimele pozitii.

FC Botosani este echipa gazda si gruparea care a adunat mai multe puncta pana in prezent, jucatorii antrenati de Liviu Ciobotariu si-au revenit dupa ratarea calificarii in Play-off si in ultimele doua partide de pe teren propriu au obtinut maximul de puncte. Mai trebuie sa evidentiem faptul ca FC Botosani a castigat ultimele 4 partide directe cu FC Voluntari disputate pe Municipal fara sa primeasca nici un gol, ceea ce inseamna ca gruparea botosaneana este favorita sa se impuna si astazi.

FC Voluntari nu a obtinut nici o victorie in ultimele 5 etape din Grupa de retrogradare, dar experienta antrenorului italian Cristiano Bergodi ii poate ajuta pe ilfoveni sa obtina un rezultat pozitiv in aceasta deplasare. Probabil cel mai indicat pronostic este o victorie a gazdelor cotata cu 2.20, dar noi va recomandam sa vizionati acest meci chiar daca nu veti paria deoarece ambele formatii vor incerca sa castige cele 3 puncte.