Pariul zilei – 10.05.2019

Bilet realizat de bonus in 10 May, 2019. Postat in Pariul Zilei

Saint-Etienne – Montpellier

Prima partida din aceasta etapa de Ligue 1 este un duel intre doua formatii vecine in clasament care isi propun o calificare in cupele europene. Saint-Etienne si Montpellier sunt despartite de doar 7 puncte, insa trebuie mentionat faptul ca gazdele de la Saint-Etienne mai au nevoie de un singur punct pentru a ajunge la egalitate cu Lyon, ocupanta locului 3 din Ligue 1.

Saint-Etienne a obtinut 4 victorii consecutive in ultimele etape si cu un moral foarte ridicat trupa antrenata de Jean-Louis Gasset spera ca pana la finalul sezonului sa termine in primele 3 clasate pentru a evolua in urmatoare editie de UEFA Champions League.
Saint-Etienne nu are un lot la fel de valoros ca PSG, insa in formula gazdelor se remarca Wahbi Khazri, Remy Cabella, Loic Perrinc sau fundasul polonez Timothee Kolodziejczak.

Nici Montpellier nu are in componenta jucatori foarte cunoscuti, Andy Delort fiind cel mai important jucatori pentru ultima echipa care a reusit sa o invinga pe campioana PSG. Ultima confruntare dinte Saint-Etienne si Montpellier s-a terminat la egalitate fara nici un gol marcat si nici in duelul de astazi nu ne asteptam la un numar foarte mare de goluri. Totusi, o victorie obtinuta de Saint-Etienne este cotata cu 1.65 si poate reprezenta unul dintre cele mai profitabile pariuri de astazi.