Meciul zilei – 10.06.2019

Bilet realizat de bonus in 10 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Macedonia de Nord – Austria

Un episod foarte important al situatiei din Grupa G se va disputa pe arena nationala Toshe Proeski din Skopje, acolo unde Macedonia de Nord va primi vizita selectionatei Austriei, o adversara care se afla in calculele pentru a doua pozitie din grupa. Principala favorita la calificare este Polonia, o formatie care ocupa prima pozitie din grupa cu maximul de puncte dupa 3 etape si fara nici un gol primit. Polonia a cauzat si singura infrangere a Macedoniei de Nord, iar singura victorie a gazdelor de astazi a fost obtinuta in partida cu Letonia.

De partea cealalta, Austria a reusit singura victorie in urma cu 3 zile in meciul de acasa cu Slovenia si tot mai multi fani austrieci asteapta inca un succes in deplasarea din aceasta seara. Austria poate conta din nou pe David Alaba, fotbalistul de 26 de ani de la Bayern Munchen fiind un jucator polivalent care poate acoperi fara probleme mai multe zone ale terenului.

Increderea selectionatei din Macedonia din Nord a fost putin subrezita de infrangerea cu Polonia, dar trebuie sa apreciem obiectiv diferentele dintre cele doua selectionate si sa ne asteptam la un duel dominat de Austria. Cel mai sigur pronostic ramane totusi varianta de sub 2.5 goluri care este cotata cu 1.55 si va poate aduce un castig indiferent de castigatoarea acestei partide.