Pariul zilei – 10.06.2019

Bilet realizat de bonus in 10 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Cehia – Muntenegru

Printre partidele preliminariilor pentru Euro 2020 exista si cateva meciuri pe care pariorii ar trebui sa le urmareasca cu toate atentia deoarece aceste confruntari pot aduce cote profitabile. Unul dintre aceste dueluri este cel dintre Cehia si Muntenegru care va incepe de la ora 21:45 si chiar daca pare un meci echilibrat exista anumite diferente majore intre cele doua formatii.

In primul rand trebuie sa spunem ca Cehia are mai multe puncte ca Muntenegru chiar daca oaspetii de astazi au disputat cu un meci mai mult, selectionata cehilor a suferit o infrangere cu Anglia pentru ca mai apoi sa obtina o victorie impotriva Bulgariei. Muntenegru are deja 3 meciuri disputate in care nu a obtinut nici o victorie si increderea in metodele lui Ljubisa Tumbakovic care a fost demis in urma cu doua zile.

Pe fondul acestei atmosferi de incertitudine pentru jucatorii din Muntenegru va fi foarte dificil sa se mobilizeze pentru aceasta deplasare impotriva unei contra-candidate la pozitia secunda din Grupa A. Probabil ca fanii muntenegreni spera ca nationala lor sa obtina cel putin un punct pentru a mai spera la participarea la Euro 2020. Asadar, avem toate motivele sa mizam pe un succes al cehilor care este cotat cu 1.65 si va reprezenta a sasea partida consecutiva fara victorie pentru Muntenegru.