Meciul zilei – 10.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

FC Botosani vs Plzen (10.07.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Am ales drept meciul zilei de azi partida amicala dintre FC Botosani, echipa de liga 1, si Viktoria Plzen, vice-campioana Cehiei, lovitura de start urmand sa fie data la ora 18:00. Asa cum probabil va asteptati, aceasta este prima confruntare directa intre cele doua formatii din istoria fotbalului.
FC Botosani Plzen
FC Botosani a avut un sezon destul de ok in Liga 1, fiind si nou-promovata vara trecuta. Moldovenii au ramas pe prima scena a fotbalului si au inceput deja pregatirile pentru sezonul urmator, acesta fiind al treilea amical. FC Botosani s-a impus in primele doua jocuri, 3-0 in fata celor de la Neftci Baku si 5-3 cu Dinamo Dresda, adversare care nu sunt de speriat, dar nici de trecut usor cu vederea. Viktoria Plzen este firesc sa fie echipa mai bine cotata, fiind o formatie ce ne-a obisnuit cu prezente in Champions League si Europa League in precedentele sezoane. Cehii au bifat cinci amicale vara asta deja, castigandu-le pe primele trei cu echipe modeste si pierzandu-le apoi pe urmatoarele doua, 1-3 in fata lui Karabakh si 2-4 cu Lokomotiv Moscova in urma cu trei zile.
Pariuri FC Botosani vs Plzen
Info pariuri sportive: 2 solist @ 1.67

  • Cota pentru acest pariu este destul de atractiva, avand in vedere diferentele destul de mari dintre cele doua echipe, neexistand dubii vis a vis de superioritatea cehilor in aceasta confruntare dupa parerea noastra.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,