Pariuri Sportive – Poprad vs Otelul Galati – 10.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Poprad vs Otelul Galati (10.07.2014) – ora 17:00
Otelul Galati, fosta campioana a Romaniei de acum trei ani, va disputa in aceasta dupa amiaza de la ora 17:00 cel de-al treilea amical al verii, in fata slovacilor de la Poprad, echipa din ligile inferioare.
Cele doua echipe nu au mai fost puse niciodata fata in fata, iar Otelul este favorita certa la toate agentiile de pariuri online si nu numai.
Poprad Otelul Galati
Poprad nu a fost foarte activa pe parcursul acestei veri, ultimul meci jucat de slovaci fiind pe 15 Iunie, victorie cu 4-0 in fata celor de la B. Nova Ves in campionat. Poprad evolueaza in ligile regionale ale Slovaciei, mai exact in Divizia C-Est. La pariuri echipa gazda porneste ca outsider fara nici un fel de dubiu, dovada si cota in jur de 7.50 oferita de cea mai buna agentie online, bet365. De partea cealalta a baricadei se afla Otelul Galati, echipa care se pregateste intens de noul sezon in Liga 1, avand ca obiectiv evitarea retrogradarii probabil. Galatenii au disputat doua partide amicale vara aceasta, prima pierduta cu 2-3 in fata lui Frydek-Mistek, iar a doua fiind castigata in fata celor de la Presov, 3-1. Cota de 1.29 pentru 2 solist oferita de bet365 este printre cele mai bune de pe piata.
Pariuri Poprad vs Otelul Galati
Info pariuri sportive: 2 pauza / 2 final @ 1.83

  • Am ales sa riscam pe o victorie fara prea mari emotii a galatenilor, cu preluarea avantajului pe tabela inca din prima repriza, bazandu-ne pe diferentele evidente dintre cele doua tabere, rezultate si din prezentarile de mai sus.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,