Meciul zilei – 10.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 October, 2014. Postat in Meciul Zilei

ACS Poli Timisoara vs FC Bihor (10.10.2014) – ora 17:30
meciul zilei2In cursul zilei de astazi, incepand cu ora 17:30, ACS Poli Timisoara si FC Bihor vor fi puse fata in fata intr-un meci din cea de-a saptea etapa etapa a Ligii II din fotbalul romanesc. Gazdele pornesc cu prima sansa, avand de partea lor si ultimele rezultate din meciuri directe oficiale, si anume trei victorii si un egal in precedentele patru intalniri. Ambele formatii au jucat doar doua meciuri pana acum in campionat.
ACS Poli Timisoara FC Bihor
ACS Poli Timisoara este o formatie proaspat retrogradata, formatie care urmareste revenirea pe prima scena a fotbalului romanesc. Banatenii au bifat trei victorii si doua infrangeri pana acum, avand un golaveraj de 5-4 si noua puncte in dreptul lor. Cu aceste cifre, echipa se afla pe locul patru, insa o victorie aici i-ar duce pe locul secund, la doua puncte in spatele liderului actual, Metalul Resita. FC Bihor este inca in cautarea primului succes din acest campionat, echipa lasand de dorit destul de mult pana acum, bifand doar trei remize si doua esecuri in cinci etape. Oradenii ocupa locul noua din 11, cu trei puncte si un golaveraj modest de 3-6. La pariuri oaspetii sunt outsideri in mod clar, cota pentru un eventual succes al acestora este in jur de 6.00 in momentul de fata.
Pariuri ACS Poli Timisoara vs FC Bihor
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.40

  • Intre cele doua tabere exista o diferenta vizibila, reliefata si de clasament, dar si de jocul celor doua de pana acum. Mizam pe victoria gazdelor, timisorenii fiind superiori la orice capitol.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: , , ,