Pariuri Sportive – Athlone vs Dundalk – 10.10.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 October, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Athlone vs Dundalk (10.10.2014) – ora 21:45
Athlone si Dundalk vor oferi cel mai dezechilibrat meci al etapei cu numarul 31 din Irlanda Premier League. Cele doua protagoniste vor fi adversare diseara de la ora 21:45, iar balanta este clar inclinata in favoarea oaspetilor, asa cum era de asteptat. Precedentele doua dueluri directe din aceasta stagiune au fost castigate de Dundalk, 1-0 aici si 2-0 acasa.
Athlone Dundalk
Athlone vine dupa o perioada dificila, prezentandu-se la acest joc dupa cinci etape la rand fara succes. Echipa este ultima in clasament, cu un total de 18 puncte din 90 posibile, dar si golaverajul de 32-52 este unul modest. Practic echipa are una dintre cele mai slabe patru defensive ale campionatului. Pe teren propriu Athlone a bifat trei victorii, patru remize si sapte infrangeri pana acum. Dundalk este favorita la titlu, insa nu isi permite pasi gresiti intr-o astfel de deplasare. Echipa a bifat trei victorii si un esec in ultimele patru etape, astfel ca a fost ajunsa din spate de Cork City, insa a ramas pe primul loc datorita golaverajului de 67-23, de departe cel mai bun din Irlanda. De precizat ca oaspetii au totusi si un meci in minus jucat. Sportingbet ofera o cota de 1.25 pentru 2 solist.
Pariuri Athlone vs Dundalk
Info pariuri sportive: Dundalk -1.5 HA @ 1.90

  • Se intalnesc extremele clasamentului din Irlanda, iar Dundalk poate fi considerata superioara din orice punct de vedere in fata nou-promovatei Athlone, cea mai slaba tabara din Irlanda la majoritatea capitolelor.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!