Meciul zilei – 10.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 December, 2014. Postat in Meciul Zilei

Ajax vs APOEL (10.12.2014) – ora 21:45
meciul zilei2Meciul dintre Ajax si APOEL Nicosia de diseara, ora 21:45, va avea o miza extrem de importanta, si anume castigatoarea va merge in primavara Europa League. Favorita certa este Ajax Amsterdam, asa cum era de asteptat. Nici una nu s-a lipit de victorie pana acum.
Ajax APOEL
Era greu pentru Ajax sa emita pretentii la primele doua pozitii intr-o grupa cu PSG si Barcelona. Lancierii au adunat doar doua puncte pana acum si au un golaveraj de 4-10, cifre cu care se afla pe locul trei in grupa. Olandezii au doua variante in aceasta partida, si anume egalul si victoria, oricare dintre ele urmand sa le asigure prezenta in 16-imile de finala ale Europa League. APOEL Nicosia nu isi permite pasi gresiti, fiind nevoita sa obtina toate cele trei puncte pentru a se califica in primavara europeana. Cipriotii au inceput curajos campania, fiind greu de depasit chiar si de Barca sau PSG. Acestia au un punct in dreptul lor si un golaveraj de 1-8, etapa trecuta pierzand cu 0-4 in fata Barcelonei pe propriul teren.
Pariuri Ajax vs APOEL
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Suntem de parere ca la ora actuala Ajax are un lot net superior, plus avantajul terenului propriu. Mizam pe victoria gazdelor, cota fiind una atractiva in toate ofertele agentiilor de pariuri online. Noi va recomandam agentia Sportingbet.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!