Pariul zilei – 10.12.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 December, 2014. Postat in Pariul Zilei

Bilbao vs BATE (10.12.2014) – ora 21:45
pariul zilei2Pariul zilei de astazi, 10 Decembrie, vine din Uefa Champions League, mai exact din ultima etapa a fazei grupelor, acolo unde Bilbao si BATE Borisov vor da piept de la ora 21:45 luptand pentru locul trei al Grupei H. Cota aleasa este de 1.90 in acest moment.
Bilbao BATE
Athletic Bilbao a reusit etapa trecuta prima victorie din grupele UCL, scor 1-0 cu Shakhtar Dontesk in deplasare. E totusi prea tarziu, bascilor ramandu-le sa spere doar pentru locul trei ce duce in Europa League. Acestia au nevoie de un singur punct pentru a se califica. Golaverajul de 3-6 este unul modest, mult sub pretentiile unei echipe care a incheiat pe patru in Spania. BATE Borisov nu a reusit mare lucru pana acum, ba din contra, s-a cam facut de ras, pierzand rusinos de fiecare data cand a facut-o, cu 0-3, 0-5, 0-6 sau chiar 0-7. Bielorusii ocupa ultima pozitie a grupei, cu trei puncte, iar pentru a se califica in Europa League au nevoie de o victorie cu orice pret in Tara Bascilor. Cota pentru 2 solist depaseste 10.00 in majoritatea cazurilor.
Pariuri Bilbao vs BATE
Info pariuri sportive: Bilbao -1.5 HA @ 1.90

  • Dupa ce pare sa-si fi revenit de la un timp, ne asteptam ca Bilbao sa se impuna intr-un meci crucial contra lui BATE Borisov in aceasta seara, la minim doua goluri diferenta, avand si avantajul terenului propriu.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!