Meciul zilei – 10.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 December, 2016. Postat in Meciul Zilei

Leicester vs Manchester City  (10.12.2016) – ora 19:30
meciul zilei2Leicester City si Manchester City vor fi puse fata in fata sambata seara de la ora 19:30 in ultimul meci al zilei programat in Premier League. Partida face parte din cea de-a 15-a etapa, iar oaspetii pornesc cu prima sansa.
LeicesterManchester City
Leicester City este intr-o forma dezastruoasa, cu doar doua puncte adunate in ultimele cinci etape. Vulpile au picat pana pe locul 16, la doar doua puncte deasupra zonei de retrogradare, asta dupa ce in stagiunea trecuta au iesit campioni. Golaverajul de 17-24 nu le face nici el cinste, fiind unul mult sub asteptari.Manchester City vine dupa infrangerea suferita in fata lui Chelsea, pierzand oarecum contactul cu primul loc. Elevii lui Guardiola sunt pe patru, cu 30 de puncte si un golaveraj de 30-15, la patru lungimi de lider. City a bifat sase victorii si un esec in deplasare, fiind cea mai buna din Anglia la acest capitol.
Pariuri – Leicester vs Manchester City 
Info pariuri sportive Gol in prima repriza @ 1.32

  • Am ales o cota ceva mai mica pentru acest meci, insa si pariul nu pare sa fie foarte riscant. Leicester este intr-o forma slaba, City are nevoie de victorie, asa ca ambele tabere vor forta inca de la inceput dupa parerea noastra.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,