Pariul zilei – 10.12.2016

Bilet realizat de Pariuri in 9 December, 2016. Postat in Pariul Zilei

Basel vs St. Gallen (10.12.2016) – ora 21:00
pariul zilei2Pariul zilei de sambata aceasta vine din Elvetia Super League. Basel si St. Gallen se intalnesc de la ora 21:00, iar cota aleasa de noi este una destul de atractiva, mergand pe un pariu pe handicap asiatic.
Basel
St. Gallen
FC Basel este liderul la zi din Elvetia, cu un atac remarcabil, inscriind de 48 de ori in 17 etape. Defensiva este de asemenea cea mai solida din tara, cu o medie de sub un gol primit pe meci. Gazdele conduc ostilitatile in Super League, cu 44 de puncte, 12 in plus fata de Young Boys, ocupanta locului secund la ora actuala.De cealalta parte, St. Gallen este pe locul sase din zece in Elvetia, cu 21 de puncte si un golaveraj de 20-26. Marea problema ramane atacul, cel mai ineficient din campionat la ora actuala. Echipa este in crestere de forma, bifand trei victorii si doua remize in ultimele cinci etape.
Pariuri – Basel vs St. Gallen
Info pariuri sportive  Peste 3.0 goluri HA @ 1.67

  • Basel are un atac de-a dreptul impresionant, dupa cum spuneam, urmand sa dea peste o echipa cu ceva probleme defensive. Mizam pe multe goluri sambata seara, cu returnarea mizei in cazul in care se inscriu fix trei goluri.
Unde pariem?

Unibet va ofera un – Bonus de 150 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,