Meciul zilei – 11.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 May, 2014. Postat in Meciul Zilei

Bilbao vs Sociedad (11.05.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Athletic Bilbao si Real Sociedad vor fi puse fata in fata duminica seara incepand cu ora 18:00, acesta fiind de altfel meciul care ne-a atras si noua atentia ca fiind unul dintre cele mai tari ale zilei.
Sociedad a castigat ultimele trei confruntari directe, iar Bilbao alearga dupa revansa, alta miza neexistand.
Bilbao Sociedad
Bilbao a avut un sezon impresionant, sezon care i-a adus revenirea in Uefa Champions League, echipa fiind matematic sigura acum ca va incheia pe locul patru. Bascii au 68 de puncte si un golaveraj foarte bun de 65-38, fiind a patra in Spania din toate punctele de vedere. Cu patru victorii in ultimele cinci etape de campionat, Bilbao este pe val, intr-o forma excelenta. Real Sociedad in schimb are de partea ei ultimele trei rezultate directe dupa cum am spus, insa per total in acest sezon a fost inferioara. Drept dovada este si pozitia din clasament, oaspetii fiind pe locul sase cu 58 de puncte , avand asigurata prezenta in Europa League. Sociedad mai poate obtine locul cinci matematic, loc ce duce direct in grupele UEL.
Pariuri Bilbao vs Sociedad
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.53

  • Derby-ul bascilor se anunta a fi unul foarte spectaculos, iar noi am mizat pe goluri in ambele porti, in ciuda faptului ca am avut parte de goluri si de-o parte si de alta doar intr-unul din ultimele patru meciuri directe.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , , ,