Pariul zilei – 11.05.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 May, 2014. Postat in Pariul Zilei

Sporting vs Estoril (11.05.2014) – ora 18:00
pariul zilei2Am ales pariul zilei de azi, 11 Mai, din Portugalia, mai precis din ultima etapa a primei ligi, acolo unde Sporting Lisabona si Estoril vor fi adversare intr-un meci fara miza pentru nici una din echipe.
Meciul tur nu a oferit nici un gol, iar ultimul joc aici intre cele doua s-a incheiat tot la egalitate, insa mai spectaculos, scor 2-2.
Sporting Estoril
Sporting Lisabona i-a luat fata lui FC Porto in aceasta stagiune, insa nu a putut lupta cot la cot cu liderul Benfica. Echipa gazda este pe locul doi, acolo unde va ramane si dupa aceasta ultima etapa, avand 67 de puncte si un golaveraj de 54-19. Sporting este la noua puncte peste FC Porto, echipa care a dezamagit cel mai mult cand vine vorba de granzii Portugaliei in acest campionat. Estoril de partea cealalta vine dupa patru etape fara infrangere, cu doua victorii si doua rezultate de egalitate. Echipa a avut un sezon bun, sezon la capatul caruia va incheia pe locul patru indiferent de ce se intampla in ultima runda. Estoril are 51 de puncte si un golaveraj de 41-26, defensiva fiind practic stalpul de baza al oaspetilor in momentul de fata.
Pariuri Sporting vs Estoril
Info pariuri sportive: Sporting -0.5,-1.0 HA @ 1.73

  • Ne-am orientat catre o victorie destul de clara a gazdelor in acest meci fara miza. Totusi in cazul in care Sporting va castiga la limita, pariul este castigator doar pe jumatate, cealalta jumatate a mizei urmand sa fie rambursata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,