Meciul zilei – 11.06.2019

Bilet realizat de bonus in 11 June, 2019. Postat in Meciul Zilei

Croatia – Tunisia

In aceasta seara Croatia nu va disputa nici un meci din preliminariile pentru Euro 2020, dar selectionata pregatita de Zlatko Dalic va sustine un meci amical in compania Tunisiei, o formatie care nu se poate compara cu adversara de astazi. Nationala Tunisiei este pregatita de francezul Alain Giresse, iar in componenta acestei selectionatei nu se afla foarte multi jucatori cunoscuti publicului roman.

Cei mai importanti jucatori care vor evolua astazi pentru nationala din Africa sunt Dylan Bronn de la Genk, Ellyes Skhiri care evolueaza pentru Monteplier si Wahbi Khazri care a fost convocat de la Saint-Etienne. Acesta din urma a marcat un gol si in ultima partida sustinuta de Tunisia, amicalul cu Irak fiind castigat de tunisieni cu scorul de 2-0. Totusi, defensiva croatilor este mult mai bine pregatita pentru atacurile tunisienilor, printre fundasii gazdelor se remarca Dejan Lovren care tocmai a castigat trofeul UEFA Champions League cu Liverpool.

Cele mai importante nume penru nationala croata se afla in ofensiva acolo unde pot evolua Ivan Perisic, Andrej Kramaric sau Mateo Kovacic. Este posibil ca selectionerul Croatiei sa menajeze cativa dintre cei mai importnati fotbalisti, dar chiar si in aceste conditii pariorii ar trebui sa profite de cota 1.65 pe care agentiile de pariuri o acorda in cazul in care gazdele vor obtine victoria.