Pariul zilei – 11.06.2019

Bilet realizat de bonus in 11 June, 2019. Postat in Pariul Zilei

Ungaria – Tara Galiilor

Una dintre cele mai echilibrate grupe din preliminariile Campionatului European din 2020 este Grupa E, acolo unde Croatia este favorita, dar pentru a doua pozitie din clasament se lupta Ungaria, Tara Galiilor si Slovacia. Partida de astazi dintre Ungaria si Tara Galiilor va avea o mare importanta pentru situatia finala a grupei deoarece Ungaria deja are 6 puncte si ocupa prima pozitie din clasment. Maghiarii vor incerca sa profite faptul ca acest meci se va disputa la Budapesta si vor incerca sa obtina a treia victorie in campania de calificari.

Tara Galiilor a inregistrat pana acum o victorie cu Slovacia si o infrangere impotriva Croatiei, iar daca vor reusi sa se impuna jucatorii pregatiti de Ryan Giggs vor fi la egalitate cu Ungaria si Croatia. In formula de astazi a galezilor va fi prezent si Gareth Bale, capitanul oaspetilor este cel mai important fotbalist in jocul ofensiv, viteza si experienta sa acumulata la Real Madrid fiind doua mari avantaje ale Tarii Galilor.

Ultima partida directa dintre cele doua adversare a avut loc in 2005 si s-a terminat cu succesul galezilor cu scorul de 2-0, iar singura victorie a maghiarilor a fost consemnata in 1962. Probabil ca varianta de sansa dubla X2 cotata cu 1.40 este cea mai indicata pentru cei care doresc un pariu la acest meci atat de important pentru cele doua nationale.