Meciul zilei – 11.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 July, 2014. Postat in Meciul Zilei

Grasshoppers vs Spartak Moscova (11.07.2014) – ora 18:00
meciul zilei2Unul dintre cele mai interesante meciuri amicale ale zilei de azi, vineri 11 Iulie, este cel dintre Grasshoppers, echipa din prima liga a Elvetiei, si Spartak Moscova, formatie cu pretentii in Rusia.
Acesta este primul duel direct intre cele doua tabere, iar cotele actuale confirma faptul ca sunt sanse mari sa vedem un meci echilibrat.
Grasshoppers Spartak Moscova
Grasshoppers vine la acest meci dupa cateva evolutii oscilante in meciurile de pregatire, patru la numar pana acum de la inceputul verii. Elvetienii au intalnit echipe mai slab cotate la prima vedere, insa au bifat doua victorii si doua remize, jocurile fiind foarte generoase in reusite, cu o medie de 3.75 goluri pe partida. Bet365 ofera in acest moment o cota de 2.70 pentru victoria vice-campioanei din Elvetia. Spartak Moscova a fost si ea la fel de activa in aceasta vara cand vine vorba de meciurile amicale, disputand patru jocuri, insa fara succes. Dupa ce a incheiat sezonul trecut cu o victorie in fata rivalilor de la Dinamo Moscova, 3-2, amicalele acestei veri au lasat de dorit, rusii bifand doua remize si doua esecuri, reusind sa inscrie doar intr-un singur meci, 2-2 cu Winterthur in ultimul amical.
Pariuri Grasshoppers vs Spartak Moscova
Info pariuri sportive: Ambele marcheaza @ 1.53

  • Nici una dintre cele doua nu a convins pana acum in perioada de pregatire, aratand probleme in defensiva. Plus de asta, ambele au calitate in atac, iar in acest caz am decis sa mizam pe goluri si de-o parte si de alta.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!

Tags: , , , ,