Pariuri Sportive – Bohemians vs St. Patricks – 11.07.2014

Bilet realizat de Pariuri in 11 July, 2014. Postat in Cum sa castigi la pariuri sportive

Bohemians vs St. Patricks (11.07.2014) – ora 22:00
Bohemians si St. Patricks vor fi adversare astazi de la ora 22:00 in cadrul unui meci din prima liga de fotbal a Irlandei. La pariuri oaspetii sunt usor favoriti, insa cu siguranta nu va fi o deplasare foarte usoara.
St. Patricks a castigat trei din ultimele cinci deplasari pe acest teren, insa a pierdut ultima intalnire directa, scor 2-3.
Bohemians St. Patricks
Bohemians nu este tocmai o echipa de speriat in campionatul Irlandei, iar dupa 18 meciuri disputate a adunat doar 20 de puncte, suficient cat sa nu aiba emotii vis a vis de retrogradare in acest moment. Gazdele au si un golaveraj pozitiv chiar, 23-22, iar cu aceste cifre se claseaza pe locul sapte din 12. Forma de moment este in crestere, cu doua victorii si un egal in ultimele trei etape. St. Patricks de cealalta parte este una dintre candidatele la titlu, insa etapa trecuta a facut un pas gresit, pierzand cu Shamrock, 1-2, si picand de pe podium pe locul patru. Formatia vizitatoare are 36 de puncte, cu patru mai putin decat liderul Dundalk, dar si un meci in plus jucat. Golaverajul de 42-23 este unul de apreciat, in special din punct de vedere ofensiv.
Pariuri Bohemians vs St. Patricks
Info pariuri sportive: Peste 2.0 goluri HA @ 1.48

  • Avand in vedere faptul ca St. Patricks este a doua cea mai ofensiva echipa din Irlanda dupa liderul Dundalk, cu 42 de reusite in 19 meciuri si nici una din cele doua aparari nu exceleaza, ne asteptam la un joc cu minim doua reusite. In cazul in care vom vedea fix doua goluri, miza va fi returnata.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!