Meciul zilei – 11.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 10 August, 2015. Postat in Meciul Zilei

CFR Cluj vs Petrolul Ploiesti (11.08.2015) – ora 19:30
meciul zilei2Atractia serii de marti in Liga 1 vine de la Cluj, acolo unde Petrolul Ploiesti se va deplasa pentru partida cu CFR, din cadrul etapei a sasea. Este interesant de stiut ca se intalnesc cele doua echipe penalizate cu sase puncte de federatie la inceputul stagiunii.
CFR ClujPetrolul Ploiesti
CFR Cluj a trecut peste perioada dificila de cand a aflat despre penalizare, recuperand cele sase puncte, plus ca are si doua peste zero in momentul de fata. Ardelenii sunt pe locul 12, insa daca n-ar fi primit acea penalizare ar fi fost acum pe pozitia a cincea in Liga 1. Fosta campioana a Romaniei tinteste un loc in play-off, iar la cum a aratat, putem spune ca are toate sansele sa-si indeplineasca obiectivul.Pe de alta parte, trupa de pe Ilie Oana a inceput si ea cu -6 puncte, insa n-a mers la fel de bine ca adversara de marti seara, avand -2 in momentul de fata. Lupii galbeni sunt ultimii in Liga 1, fara victorie pana acum, cu patru remize si un egal mai exact. Petrolul va ramane ultima in Liga 1 si daca va obtine trei puncte marti seara la Cluj.
Pariuri – CFR Cluj vs Petrolul Ploiesti
Info pariuri sportive CFR Cluj DNB @ 1.36

  • Forma de moment a gazdelor ne face sa mizam pe o victorie a acestora, plus ca Petrolul se afla intr-o perioada dificila. In caz de egalitate, miza va fi rambursata.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: