Pariul zilei – 11.08.2015

Bilet realizat de Pariuri in 10 August, 2015. Postat in Pariul Zilei

Botosani vs CSMS Iasi (11.08.2015) – ora 17:30
pariul zilei2La mijlocul acestei saptamani vom avea parte de o etapa intermediara in Liga 1, etapa cu numarul sase, iar primul meci al rundei le va pune fata in fata pe FC Botosani si CSMS Iasi, marti de la ora 17:30. Cota pariului zilei se invarte in jur de 1.70 la ora actuala.
BotosaniCSMS Iasi
FC Botosani se prezinta la acest joc dupa cinci etape in care n-a simtit gustul victoriei, echipa aratand mai slab decat in stagiunea precedenta, cand a terminat pe locul opt. Moldovenii au trei puncte si un golaveraj de 3-5, cifre care ii plaseaza pe acestia pe locul zece in Liga 1, iar obiectivul de a prinde Top 6 pare tot mai departe cu fiecare etapa scursa. E devreme sa vorbim, insa FC Botosani s-a prezentat sub asteptari pana acum.Surpriza primelor cinci etape de Liga 1 o reprezinta CSMS Iasi, echipa care la ora actuala se afla pe fotoliul de lider, avand zece puncte dupa primele cinci etape scurse, cu unul peste Steaua si Dinamo, echipe neinvinse in acest start de sezon, dar care n-au rupt gura targului. Iesenii au un golaveraj modest, de 5-5 si tintesc un nou rezultat bun si in cea de-a sasea etapa a Ligii 1.
Pariuri Botosani vs CSMS Iasi 
Info pariuri sportive: X2 @ 1.70

  • CSMS Iasi are un start de sezon exceptional, dupa cum o arata clasamentul si dupa cum am spus si anterior. Mizam pe cel putin un punct scos de oaspeti in aceasta deplasare.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: