Meciul zilei – 11.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 10 October, 2015. Postat in Meciul Zilei

Polonia vs Irlanda (11.10.2015) – ora 21:45
meciul zilei2Probabil cel mai interesant meci de duminica este cel dintre Polonia si Irlanda, asta si prin prisma faptului ca cele doua tabere sunt la egalitate de puncte si se lupta pentru locul doi din Grupa D a preliminariilor Campionatului European de anul viitor.
PoloniaIrlanda
Polonia a avut o campania foarte buna, in special in prima parte, insa iata ca acum traieste periculos. Lewandowski si colegii sai au 18 puncte dupa noua etape scurse si se lauda cu cel mai bun golaveraj din grupa, 31-9. Meciul tur s-a incheiat 1-1 in Irlanda, astfel ca un 0-0 ar fi de ajuns pentru gazde in a obtine calificarea. Lucrurile se schimba insa la 2-2, 3-3 sau o infrangere.Irlanda a castigat ultimele trei meciuri din aceasta grupa, revenind incredibil in lupta pentru pozitia secunda. Oaspetii sunt pe trei, cu 18 puncte, la fel ca Polonia, iar moralul excelent ii face sa viseze la calificarea directa la Euro 2016, evitand play-off-ul. De precizat faptul ca Irlanda a castigat doua meciuri in deplasare, bifand un egal si o infrangere pe langa acele succese.
Pariuri – Polonia vs Irlanda
Info pariuri sportive Polonia DNB @ 1.40

  • Suntem de parere ca polonezii sunt superiori la ora actuala, desi cele doua tabere sunt despartite doar de golaveraj dupa noua etape scurse. Mergem pe mana gazdelor, cu returnarea banilor in caz de egalitate.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!

Tags: ,