Pronostic – Croatia vs Bulgaria – 10.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 10 October, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Croatia vs Bulgaria – 10.10.2015

Pronostic - Croatia vs Bulgaria - 10.10.2015

Croatia si Bulgaria vor fi puse fata in fata diseara de la ora 21:45, ora Romaniei, in cadrul etapei a noua din preliminariile Euro 2016. E limpede cine are prima sansa, inclusiv la agentiile de pariuri.

Croatii n-au alta varianta decat victoria aici, asta daca vor sa spere in continuare la un loc de calificare directa. Altfel, Modric si compania au asigurat locul de play-off in proportie de 99,99%. Echipa este a treia clasata, cu 14 puncte si cu un golaveraj de 16-5, cel mai bun din Grupa H la ora actuala, peste al Italiei si al Norvegiei. Gazdele se afla la doua lungimi de norvegieni (locul 2) si la patru de italieni (locul 1).

De partea cealalta a baricadei este Bulgaria, echipa care ocupa pozitia a patra in Grupa H la ora actuala. Se anunta un meci interesant, insa nu ne asteptam ca oaspetii sa forteze prea mult, neexistand nici o miza pentru ei, realistic vorbind. In dreptul Bulgariei se gaseste un golaveraj modest, 7-9, cu o medie de sub un gol marcat pe meci pana acum. Partida tur a fost castigat de croati, 1-0 in deplasare.

Pronostic: Croatia -1.0 HA @ 1.50
Croatia e net superioara din toate punctele de vedere, plus ca oaspetii n-au nici o motivatie aici. Croatii au nevoie de victorie cu orice pret insa, astfel ca nu ne asteptam la altceva in aceasta seara.

Tags: