Pronostic – Insulele Feroe vs Romania – 11.10.2015

Bilet realizat de Pariuri in 10 October, 2015. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

Pronostic – Insulele Feroe vs Romania – 11.10.2015

Pronostic - Insulele Feroe vs Romania - 11.10.2015

Insulele Feroe si Romania vor fi adversare intr-un meci crucial pentru oaspeti, duminica seara de la ora 19:00. Se anunta un duel extrem de interesant, pe care oaspetii sunt obligati sa-l castige.

Cei din Insulele Feroe au aratat un progres considerabil in aceasta campania, dovada ca au luat sase puncte din dubla cu Grecia. De altfel, acelea sunt singurele puncte castigate de ei, insa au rezistat eroic in fata Romaniei in tur, 0-1, plus ca joi au fost aproape de un rezultat bun cu Ungaria, pierzand 1-2 intr-un final.

Romania in schimb are nevoie de victorie cu orice pret, altfel risca sa piarda locul de calificare la Euro 2016, fiind nevoita apoi sa joace barajul. Tricolorii sunt pe pozitia secunda in Grupa F, cu 17 puncte si cu un golaveraj de 8-2, avand cea mai buna aparare din aceste preliminariile, alaturi de Tara Galilor. Chiriches si compania au un singur punct peste Ungaria, aceasta din urma intalnind Grecia in ultima etapa a acestei campanii, si cu siguranta va forta o victorie, sperand intr-un rezultat surpriza aici in Feroe.

Pronostic: Romania -1.0 HA @ 1.40
Acesta pare sa fie cel mai important meci pentru generatia actuala a Romaniei, dupa cum spuneam, iar tricolorii nu-si permit pasi gresiti. Ne astepam sa dea totul si sa se impuna duminica seara in Feroe.

Tags: