Meciul zilei – 11.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 November, 2014. Postat in Meciul Zilei

Dartford vs Welling (11.11.2014) – ora 20:00
meciul zilei2Am ales dreptul meciul zilei de azi partida dintre Dartford si Welling, partida din cea de-a cincea liga de fotbal a Angliei. Meciul este cu atat mai interesant cu cat cele doua tabere lupta in acest sezon sa evite retrogradarea, acest duel putand fi considerat unul de sase puncte.
Dartford Welling
Dartford este una dintre echipele slabe din Conference Premier in aceasta stagiune, fiind prima de sub linia de plutire. Echipa gazda vine dupa cinci etape in care nu s-a lipit de victorie. In momentul de fata Dartford are 16 puncte dupa 18 etape scurse, dar si un golaveraj extrem de slab, 17-27, cu o medie de sub un gol marcat pe meci pana acum. Welling sta ceva mai bine din majoritatea punctelor de vedere, iar o victorie in aceasta deplasare ar indeparta-o la cinci puncte de zona retrogradarii. Echipa vizitatoare este a 19-a in clasament, cu 18 puncte si un golaveraj de 23-27, insa doar patru din cele 18 puncte au fost castigate pe teren strain. Cele doua meciuri directe dintre Dartford si Welling din 2014 s-au incheiat la egalitate.
Pariuri Dartford vs Welling
Info pariuri sportive: Sub 1.5 goluri in prima repriza @ 1.36

  • Intre doua formatii modeste din liga a cincea engleza nu ne asteptam la un mare spectacol, avand in vedere si faptul ca nici una dintre ele nu a rupt gura targului din punct de vedere ofensiv, ba chiar gazdele au o medie de sub un gol marcat pe etapa.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!