Pariul zilei – 11.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 November, 2014. Postat in Pariul Zilei

Brechin vs Stirling (11.11.2014) – ora 21:30
pariul zilei2Oferta zilei de marti cand vine vorba de pariuri nu este una foarte generoasa. Pentru pariul zilei am ales o cota de 1.62 in acest moment la Sportingbet, meciul venind din a treia liga de fotbal a Scotiei si le va pune fata in fata pe Brechin si Stirling.
Brechin Stirling
Brechin vine dupa victoria de etapa trecuta, scor 2-0 pe terenyl lui Ayr, echipa mai bine cotata in prima faza. Aceea a fost al patrulea succes din cele 11 etape de pana acum, iar Brechin se afla inaintea acestui duel pe locul sapte din zece, cu 15 puncte si un golaveraj pozitiv chiar, 18-17. Echipa are cel mai bun golaveraj de la locul 5 (inclusiv) in jos si totodata cel mai bun atac. Stirling nu ar trebui sa le puna probleme prea mari gazdelor, avand in vedere ca pana acum s-au prezentat rusinos, castigand unul din cele 11 meciuri jucate in League One. Echipa are sapte puncte si un golaveraj dezastruos de 11-27, fiind ultima clasata. Mai mult decat atat, formatia vizitatoare are cel mai slaba tac si cea mai fragila defensiva din campionat.
Pariuri Brechin vs Stirling
Info pariuri sportive: 1 solist @ 1.62

  • Ne asteptam ca Brechin, o formatie modest totusi din a treia liga scotiana, sa nu aiba probleme pe teren propriu in fata celei mai slabe echipe din campionat, Stirling, ultima clasata si de departe cu cele mai slabe cifre.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!