Pronostic – Rio Ave vs Academica – 10.11.2014

Bilet realizat de Pariuri in 10 November, 2014. Postat in Pronosticuri - Analiza meciuri

rioave

Rio Ave si Academica vor fi protagonistele ultimului meci din etapa cu numarul zece a primei ligi de fotbal din Portugalia. Cele doua formatii vor fi puse fata in fata in aceasta seara incepand cu ora 22:00, ora Romaniei.

Rio Ave a avut un inceput de sezon impresionant, insa a pierdut repede din elan, iar acum se invarte pe la mijlocul clasamentului venind dupa cinci etape cu numai patru puncte castigate. Adversara Stelei din Europa League are 14 puncte si un golaveraj de 16-10, aflandu-se la ora actuala pe un modest loc opt, asta in conditiile in care sezonul trecut a incheiat pe patru.

Academica este una din formatii care lupta pentru a ramane in Primeira Liga si sezonul viitor. Oaspetii au pierdut un singur joc in precedentele cinci etape de campionat, la care se adauga o victorie si trei remize. Cu opt puncte in dreptul lor si un golaveraj de 7-9, cei de la Academica ocupa locul 14, principalul punct forte fiind defensiva, printre cele mai solide din campionat de altfel, doar ca atacul nu s-a ridicat la acelasi nivel.

De trei ori au fost adversare cele doua in sezonul trecut. Rio Ave a bifat o victorie si un egal in campionat contra echipei adverse si tot Rio Ave s-a impus si in cupa, scorul general dupa cele trei confruntari fiind de 2-0.

Pronostic: Rio Ave DNB@ 1.35
Mizam pe victoria echipei mai bune in aceasta partida, Rio Ave avand un lot superior, dar si avantajul terenului propriu. Totusi am ales pariul cu returnarea mizei in cazul unui rezultat de egalitate.