Meciul zilei – 11.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 10 December, 2013. Postat in Meciul Zilei

Napoli vs Arsenal (11.12.2013) – ora 21:45
Introducere
meciul zilei2
Suntem de parere ca meciul zilei de miercuri, 11 Decembrie, este cel dintre Napoli si Arsenal, capul de afis al serii din Uefa Champions League. Partida face parte din ultima etapa din faza grupelor si va avea fluierul de start de la ora 21:45.
Napoli nu a reusit mare lucru pe Emirates in urma cu ceva mai bine de doua luni, la meciul tur, atunci cand tunarii s-au impus cu 2-0.
Napoli
Arsenal
Higuain si colegii sai nu traverseaza deloc o perioada buna, dat fiind faptul ca in ultimele cinci jocuri din toate competitiile au bifat o victorie, un egal si trei infrangeri. Napoli are nevoie mult mai mare de cele trei puncte decat Arsenal si chiar si asa nu este sigura de locul in optimi. Italienii sunt pe trei in grupa, cu noua puncte si un golaveraj de 8-9, avand acelasi numar de puncte cu Dortmund, insa un golaveraj mult mai slab.
Arsenal de partea cealalta a baricadei vine la acest meci din postura echipei calificata in proportie de 99% in faza optimilor. Doar o infrangere la minim trei goluri diferenta le-ar pune in pericol locul tunarilor din optimi. Elevii lui Wenger au 12 puncte din 15 posibile si un golaveraj de 8-3, iar cu aceste cifre se afla pe fotoliul de lider, la trei puncte peste locurile doi si trei.
Pariuri Napoli vs Arsenal
Info pariuri sportive: Arsenal +0.5,+1.0 HA @ 1.42
  • Am ales sa mergem pe un rezultat pozitiv pentru oaspeti, si anume pe egal sau victoria acestora. Totusi daca Napoli se va impune la limita, doar jumatate din miza va fi pierduta, in timp ce cealalta jumatate va fi returnata.
Unde pariem?
Unibet va ofera un BONUS de 150 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!