Pariul zilei – 11.12.2013

Bilet realizat de Pariuri in 10 December, 2013. Postat in Pariul Zilei

Marseille vs Dortmund (11.12.2013) – ora 21:45
pariul zilei2
Miercuri seara de la ora 21:45 va avea loc un meci extrem de interesant in Franat, acolo unde Marseille si Borussia Dortmund vor fi puse fata in fata in cadrul celei de-a sasea etape din faza grupelor Uefa Champions League.
Meciul tur disputat in Germania s-a incheiat cu victoria nemtilor, scor 3-0 fara drept de apel, dupa dubla lui Lewandovski si reusita lui Reus.
Marseille
Dortmund
Marseille este printre cele mai slabe formatii din aceasta editie de Champions League, vorbind strict vis a vis de cifre. Francezii au avut insa si o grupa infernala, cu Arsenal, Napoli si Dortmund. Gazdele nu au reusit sa isi treaca in dreptul lor nici un punct, si nici cu golaverajul de -8 nu se pot lauda, marcand de numai patru ori si incasand 12 goluri.
Dortmund in schimb se afla intr-o situatie opusa, fiind obligata sa castige acest meci pentru a fi sigura de locul in optimi, altfel va sta la mana rezultatului dintre Napoli si Arsenal. Reus si compania au noua puncte si un golaveraj de 9-5, ocupand locul doi in Grupa F. Nemtii se afla la trei puncte in spatele liderului Arsenal si la egalitate de puncte cu Napoli, contracandidatata la locul secund.
Pariuri Marseille vs Dortmund
Info pariuri sportive: Dortmund -1.0 HA @ 1.73
  • Ne asteptam ca echipa mai motivata si totodata net superioara din toate punctele de vedere, Borussia Dortmund, sa isi respecte statutul de favorita, mai ales ca victoria este singura optiune pentru nemti in aceasta partida.
Unde pariem?
Bet365 va ofera un BONUS de 200 RON pentru a paria pe acest meci. Inregistrare!