Meciul zilei – 12.01.2015

Bilet realizat de Pariuri in 12 January, 2015. Postat in Meciul Zilei

Valenciennes vs Sochaux (12.01.2015) – ora 21:00
meciul zilei2Oferta de astazi, luni 12 Ianuarie, nu este tocmai generoasa cand vine vorba de pariuri, iar unul dintre meciurile care ne-au atras atentia vine din Franta Ligue 2, acolo unde Valenciennes si Sochaux vor incheia cea de-a 19-a etapa a campionatului, ultima din tur.
Valenciennes Sochaux
Valenciennes nu pare sa emita pretentii la promovare in acest sezon, fiind o formatie de mijlocul clasamentului. Mai exact, echipa gazda este pe locul 11 la ora actuala, cu 24 de puncte si un golaveraj de 16-25, aflandu-se la doar patru puncte peste linia de plutire si la zece de locurile care promoveaza. O singura echipa are un atac mai slab acum, si anume Arles-Avignon, lanterna rosie din Ligue 2. De partea cealalta a baricadei se afla o formatie care lupta sa revina pe prima scena a fotbalului francez, Sochaux. Echipa vizitatoare se afla intr-o forma buna, fara infrangere in precedentele cinci etape, iar o victorie ar face ca Sochaux sa o egaleze pe Brest, echipa care incheie podiumul. La ora actuala oaspetii au 31 de puncte si sunt pe patru, golaverajul fiind de 21-13.
Pariuri Valenciennes vs Sochaux
Info pariuri sportive: Sub 2.5 goluri @ 1.53

  • Pe langa faptul ca liga secunda din Franta nu este cea mai spectaculoasa, trebuie precizat si faptul ca Valenciennes si Sochaux au doua atacuri modeste, marcand impreuna de 37 de ori in cele 18 etape de pana acum.
Unde pariem?

Sportingbet va ofera un – Bonus de 400 Ron – pentru a paria pe acest meci Inregistrati-va acum!